Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

12 Σεπ Immune-Modifying And Antimicrobial Effects Of Eucalyptus Oil
0 960
Το έλαιο ευκαλύπτου και το κύριο συστατικό του, 1,8-σινεόλη, έχουν αντιμικροβιακές επιδράσεις σε πολλά βακτήρια, όπως το Mycobacterium tuberculosis και το ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus (MRSA) καθώς και σε ιούς και μύκητες (συμπεριλαμβανομένου του Candida). Εκτός από τις αντιμικροβι..
12 Σεπ Thymol And Thyme Essential Oil—New Insights Into Selected Therapeutic Applications
0 899
Η θυμόλη (2-ισοπροπυλο-5-μεθυλοφαινόλη) ανήκει στα φαινολικά μονοτερπένια και εμφανίζεται κυρίως σε είδη θυμαριού. Είναι μια από τις κύριες ενώσεις του αιθερίου ελαίου θυμαριού. Τόσο η θυμόλη όσο και το αιθέριο έλαιο θυμαριού έχουν χρησιμοποιηθεί από τα παλιά χρόνια στην παραδοσιακή ιατρική ως αποχρ..
12 Σεπ Vitamin C
0 920
ΠερίληψηΗ βιταμίνη C, επίσης γνωστή ως L-ασκορβικό οξύ, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Σε αντίθεση με τα περισσότερα θηλαστικά και άλλα ζώα, οι άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν βιταμίνη C και πρέπει να την αποκτήσουν από τη διατροφή. Η βιταμίνη C είναι ένας βασικός συμπαράγοντας σε πο..
12 Σεπ Best Supplements For Endurance & Stamina
0 1196
You’ re totally hooked on long-distance running and just signed up for your 10th marathon, or perhaps swimming and/or cycling is your preference, or perhaps you’re into all three!No matter what sport you practice, endurance sports have their own challenges in terms of nutrition and supplements.You n..
12 Σεπ Topical Application Of St. John's Wort (Hypericum Perforatum)
0 930
ΠερίληψηΤο St. John's wort (υπερικέλαιο ή βάλσαμο) έχει διερευνηθεί εντατικά για την αντικαταθλιπτική του δράση και οι δερματολογικές εφαρμογές του έχουν επίσης μακρά παράδοση. Τα τοπικά παρασκευάσματα του St. John's wort όπως έλαια ή βάμματα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μικρών τραυμάτων και εγκ..
12 Σεπ Αθλητική Διατροφή - Βασικές Αρχές
0 388
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΠρέπει να τρως κάθε 3 ώρες, ή πρέπει να κάνεις διακοπτόμενη νηστεία? Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρα, ή είναι καλύτερο να αποφεύγεις να τρως πρωινό? Τα δημητριακά ολικής αλέσεως πρέπει να αποτελούν την βάση της διατροφής σου, ή πρέπει να αποφεύγεις όλα τα δη..
12 Σεπ READING LIST: FROM S&C COACH PETROS SYRAKOLPOULOS
0 357
ANATOMYIf you want to become a good coach, you need to have a good three-dimensional mental model of the musculoskeletal system. No ifs or buts. You need to understand the general structure of the human body, the structure of each joint, the muscles around it and their insertion points. The next ste..
12 Σεπ Βιταμίνες - Αμινοξέα - Ένζυμα
0 401
Βιταμίνη C Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, μια φυσική οργανική ένωση με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το όνομα της «ασκορβικό» με το στερητικό πρόθεμα α- και το σκορβούτο, μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από αιμορραγίες ούλων, απώλεια δοντιών, αρθρίτιδα και επιβράδυνση τη..
12 Σεπ Κίστος (Cistus Creticus)
0 417
Κίστος (Cistus Creticus)Αρωματικό, φαρμακευτικό και μελισσοτροφικό φυτό γνωστό από την αρχαιότητα. Υπάρχουν ιστορικές αναφορές από τον Ηρόδοτο, Διοσκουρίδη και τον Θεόφραστο. Τα λάβδανο ή αλάδανος είναι η αρωματική ρητίνη με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες η οποία μαζεύεται από τα φύλλα της λαδανιάς..
12 Σεπ Φτιάξτε Μόνοι Σας Ένα Πανίσχυρο Σιρόπι Για Κρυολογήματα
0 468
Σιρόπι Πνεύμονα Θα σας παραθέσω μια συνταγή η οποία για τα χρόνια που δοκιμάστηκε, μου έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα, τόσο σε παιδιά όσο και σε άτομα της τρίτης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα και βαρύ ιστορικό. Είναι γεγονός ότι τα άτομα τρίτης ηλικίας με αναπνευστικά προβλήματα (ΧΑΠ), δεν έχουν την ..
12 Σεπ Εκχύλισμα Σπόρων Γκρέιπφρουτ (Citrus Paradisi)
0 455
Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (Citrus Paradisi)Πέραν της δροσιστικής ιδιότητας αυτού του φρούτου, οι σπόροι του εσωκλείουν μια μεγάλη θεραπευτική δύναμη τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα. Οι αντιικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες το καθιστούν ένα πολύ απο..
26 Ιουλ Τι Κάνει Τα Lunasol Cosmetics Μοναδικά;
0 14
Κήπος SolunaΠηγή Των Φαρμακευτικών Φυτών Της SolunaΟ κήπος των φαρμακευτικών βοτάνων Soluna βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις σε υψόμετρο 700 μέτρων στο μικρό ορεινό χωριό Averara, κοντά στην πόλη του San Pellegrino, διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της. Εναρμονίζεται υπέροχα με το παρθένο αλπικό τοπίο...
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)