Menu
Your Cart

Astaxanthin 4mg 90vcaps Full Health

Astaxanthin 4mg 90vcaps Full Health
-25 % Out Of Stock
Astaxanthin 4mg 90vcaps Full Health
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
33,00€
44,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,61€
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: FULL0100
  • Weight: 0.06kg
General
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα
Διαταραχές - Παθήσεις Αντιοξειδωτική προστασία
Εγκέφαλος - Μνήμη - Νευρικό σύστημα
Καρδιά - Κυκλοφορικό - Αγγεία
Οραση - Υγεία ματιών
Πλεονεκτήματα Χορτοφαγία
Περιγραφή

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το σύστημα αποκλεισμού υπεροξείδωσης O2B™ της Valensa είναι 100% φυσικό, μη γενετικά τροποποιημένο, και έχει σχεδιαστεί για την προστασία ευαίσθητων ελαίων. Ο αναστολέας υπεροξείδωσης O2B είναι μια συνεργιστική, πατενταρισμένη σύνθεση ισχυρών φυσικών ενώσεων όπως η ασταξανθίνη, τα φαινολικά του ελαιολάδου, αντιοξειδωτικά και φυσικές τοκοφερόλες. Το O2B ™ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναστολή των αντιδράσεων οξείδωσης, φωτοχημικής αλλοίωσης και το τάγγισμα. Τα σκευάσματα O2B βελτιστοποιούνται και δοκιμάζονται χρησιμοποιώντας το σύστημα μέτρησης οξειδώσεως Rancimat®.  

ZANTHIN® NATURAL ASTAXANTHIN, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ

Η ασταξανθίνη μας προέρχεται από τα μικροφύκη Haematococcus pluvialis που αυτοφύονται σε ένα απομακρυσμένο, παρθένο περιβάλλον της Χιλής. Tα μικροάλγη συλλέγονται από την Χιλή και μεταφέρονται στη βιολογική μας πιστοποιημένη εγκατάσταση στο Eustis της Φλόριντα και υπόκεινται σε επεξεργασία, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη διαδικασία Deep Extract®. Η Zanthin® Natural Astaxanthin είναι πολύ καθαρή και απαλλαγμένη από υπολείμματα διαλυτών. Το Zanthin® Natural Astaxanthin είναι επομένως πολύ σταθερό. Στην επεξεργασία και την τυποποίησή της χρησιμοποιείται ο πατενταρισμένος αναστολέας υπεροξείδωσης O2B® για την πρόληψη αποικοδόμησης της ασταξανθίνης κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, της καψουλοποίησης και της συσκευασίας.  

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DEEP-EXTRACT™

Η βιομάζα από το φύκι Haematococcus pluvialis καταψύχεται και περαιτέρω επεξεργάζεται ενώ προστατεύεται από το φως. Μόλις εξαχθεί από μικροφύκη, η ασταξανθίνη είναι πολύ ασταθής και πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία αμέσως. Η τεχνολογία DeepExtract™ στην διαδικασία εκχύλισης της ασταξανθίνης από τα μικροάλγη, αποδίδει θεαματικά περισσότερα μικροθρεπτικά συστατικά από το πρωτογενές υλικό στο τελικό προϊόν. Αυτή η μέθοδος προσφέρει πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα: 

  • Είναι ευέλικτη διαδικασία που επιτρέπει την κλασματοποίηση ποσοτήτων της πρώτης ύλης και την εξαγωγή μεγαλύτερης ποσότητας συγκεκριμένων δραστικών συστατικών από αυτή.
  • Κατάλληλη διαχείριση της πρώτης ύλης ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ (όχι όπως στις μηχανικές μεθόδους πίεσης και σύνθλιψης), ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΤΩΝ. Η εκχύλιση γίνεται ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ. Αυτό μειώνει την υποβάθμιση των ασταθών ενώσεων, τη χημική μεταβολή των συστατικών και το δυναμικό οξείδωσης.

Επιπλέον, η διαδικασία υπερκρίσιμου CO2 προσφέρει «αποστείρωση» του προϊόντος τελικής επεξεργασίας και της βιομάζας. Και τα δύο αυτά τελικά προϊόντα είναι ανέγγιχτα από χημικούς διαλύτες και παραμένουν «φυσικά» όπως πριν από την εκχύλιση. Η εκχύλιση αφαιρεί τα υπολείμματος - απομακρύνοντας τις ανεπιθύμητες ουσίες.  

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ:

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Μάλιστα, έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Bioscience, Biotechnology and Biochemistry”, έδειξε ότι η χορήγηση ασταξανθίνης σε παχύσαρκα άτομα που ακολουθούσαν πρόγραμμα αδυνατίσματος, συνέβαλε στην περαιτέρω μείωση του βάρους (15% επιπλέον), του λιπώδους ιστού (34% επιπλέον), των ηπατικών τριγλυκεριδίων (58% επιπλέον), των πλασματικών τριγλυκεριδίων και της ολικής χοληστερόλης. Η ασταξανθίνη φαίνεται να είναι σε θέση να βελτιώσει πολλές παραμέτρους που θα μπορούσαν να είναι επωφελείς για τις καρδιακές παθήσεις. Σε δόσεις έως 8 mg ημερησίως, μπορεί να μειώσει την οξείδωση της LDL χοληστερόλης και να την αποτρέψει από το να φράξει τα αγγεία.

Ακόμη, η ασταξανθίνη έχει την ιδιότητα να μειώνει την C-αντιδρώσα πρωτεΐνη, που είναι σημαντικός δείκτης φλεγμονής, και να μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επεισοδίων.  

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ

H ασταξανθίνη αναστέλλει το ένζυμο 5-α-ρεδουκτάση από το οποίο συντίθεται η διυδροτεστοστερόνη από την τεστοστερόνη. Ενισχύει την κινητικότητα του σπέρματος ενώ κάποιες πρώτες κλινικές δοκιμές έχουν δώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σχετικά με την δράση της στην ανδρική υπογονιμότητα.  

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η ασταξανθίνη μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση των ενώσεων που ονομάζονται «φωσφολιπιδικά υδροϋπεροξείδια» (PLOOH), που είναι γνωστό ότι συσσωρεύονται ανώμαλα στα ερυθρά αιμοσφαίρια ατόμων με άνοια. Η ασταξανθίνη βοηθά στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Βελτιώνει τη γνωστική και ψυχοκινητική λειτουργία.

Τα αποτελέσματα από τις τρέχουσες επιστημονικές έρευνες είναι θεαματικά σχετικά με τις νευροπροστατευτικές ιδιότητες της ασταξανθίνης συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών, αντι-αποπτωτικών και αντιοξειδωτικών επιδράσεων που αυτή έχει καθώς και τη δυνατότητα προώθησης ή διατήρησης της νευρικής πλαστικότητας.

Αυτοί οι αναδυόμενοι μηχανισμοί εδραιώνουν την ασταξανθίνη ως έναν ελπιδοφόρο παράγοντα για κάθε εγκεφαλική νευροεκφυλιστική ασθένεια. Υπάρχει σημαντική υποστήριξη ότι μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ή να προωθήσει τη δραστηριότητα ενδογενών αντιοξειδωτικών ενζύμων περιλαμβανομένης της δισμουτάσης υπεροξειδίου και της καταλάσης. Η παρατήρηση αυτή σχετίζεται με τον νευροεκφυλισμό και την προστασία της γνωστικής λειτουργίας με την ηλικία, καθώς παρατηρείται ότι η αποτελεσματικότητα αυτών των μορίων μειώνεται με την ηλικία.

Αυξημένο οξειδωτικό στρες, φλεγμονή και μειωμένη νευρογένεση είναι όλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυσιολογικής γήρανσης και των νευροεκφυλιστικών ασθενειών. Εκτός από την πολύ γνωστή αντιοξειδωτική δράση, η ασταξανθίνη προσφέρει νευροπροστασία έναντι της φυσιολογικής γήρανσης και του νευροεκφυλισμού, προάγοντας την νευρογένεση, βελτιώνοντας έτσι τις γνωστικές λειτουργίες.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Η ασταξανθίνη σύμφωνα με πολλαπλές μελέτες απέδειξε ότι μειώνει την υπέρχρωση, τον σχηματισμό ρυτίδων και τον ρυθμό διάσπασης του κολλαγόνου. Παράλληλα με όλα αυτά, η χορήγηση ασταξανθίνης βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την περιεκτικότητα των δερματικών κυττάρων σε υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα πιο υγιές δέρμα, σφριγηλό, νεανικό, με λιγότερες ρυτίδες.  

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η ασταξανθίνη προσφέρει φυσική προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου (UV), που είναι η νούμερο ένα αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Μια μελέτη έδειξε ότι η ασταξανθίνη επιβραδύνει την παραγωγή του ενζύμου κολλαγόνου ΜΜΡ-1 και του ενζύμου ινοβλαστών του δέρματος ελαστάση (SFE) που διεγείρονται από την έκθεση στην ακτινοβολία UVA. Δεδομένου ότι αυτά τα ένζυμα διασπούν το κολλαγόνο του δέρματος, τις ίνες ελαστίνης και τον συνδετικό ιστό, οι ερευνητές υπέθεσαν ότι η ασταξανθίνη μπορεί να προσφέρει σημαντική προστασία ενάντια στη χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες που προκαλούνται από την φωτογήρανση και την οξείδωση.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ

Καθυστερεί και ματαιώνει τις εκφυλιστικές ασθένειες του ματιού, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στα τριχοειδή και μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες στο περιβάλλον του ματιού. Κλινικές έρευνες έδειξαν ότι βοηθάει στην διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας, την καταπόνηση των ματιών και την κόπωση. Ανακαλύφθηκε ότι η ασταξανθίνη διασχίζει εύκολα τους ιστούς του οφθαλμού και ασκεί τα αποτελέσματά της με ασφάλεια και με μεγαλύτερη ισχύ από οποιοδήποτε άλλο καροτενοειδές.  

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ

Η ασταξανθίνη μπορεί να ωφελήσει την ακοή, αυξάνοντας τα επίπεδα νευροτροφίνης-3 (ΝΤ3), που είναι μια πρωτεΐνη που παίζει ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ αυτιών και εγκεφάλου. Η ασταξανθίνη βοηθάει στην αντιστροφή της απώλειας της ακοής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή