Menu
Your Cart

Full Defence 60vcaps Full Health

Full Defence 60vcaps Full Health
-25 %
Full Defence 60vcaps Full Health
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
19,50€
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€
  • Stock: In Stock
  • Model: FULL0009
  • Weight: 0.07kg
General
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα
Διαταραχές - Παθήσεις Αμυγδαλίτιδα
Ανοσοποιητικό - Λοιμώξεις
Συνέργεια Ιώσεις - Λοιμώξεις - Κρυολογήματα
Δράση Αντιμετώπιση
Πρόληψη
Ομάδα Εναλλακτικό Ενήλικες
Ομάδα Ευπαθείς ομάδες
Πλεονεκτήματα Χορτοφαγία
Περιγραφή

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ:

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 300 mg (210 mg βιταμίνη C) /  ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ 200 mg / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΚΡΕΪΠ ΦΡΟΥΤ  150 mg / ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ  16 mg / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ  ΜΟΥΡΩΝ  ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ  100 mg / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ 100 mg / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΙΣΤΟΥ  100 mg / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ  100 mg / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ  100 mg / ΒHΤΑ ΓΛΟΥΚΑΝΕΣ  1/3 & 1/6 50 mg  YESTIMUNR BETA GLUCANS / ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ 30 mg / BITAMINH D3 400 IU.

Εμπλουτίσαμε την φόρμουλά μας με βήτα γλυκάνες, και μάλιστα με το πατενταρισμένο εκχύλισμα YestimunR το οποίο συνοδεύεται από κλινικές μελέτες και επιστημονικές έρευνες που καταδεικνύουν την αδιαμφησβήτητη δράση του. Επιλέξαμε σαν πηγή βιταμίνης C σταθεροποιημένο εκχύλισμα του αγριοτριαντάφυλλου. Αφαιρέσαμε την εχινάκεια για να επιτρέψουμε ακόμη και την μακρόχρονη χρήση του συμπληρώματος. Προσθέσαμε το εκχύλισμα των φύλλων ελιάς που σύμφωνα με την νεότερη επιστημονική έρευνα είναι ένα μικρό «θαύμα» στην λειτουργία του ανοσοποιητικού. Αυξήσαμε την περιεκτικότητα σε εκχύλισμα αστράγαλου, που αποτελεί σίγουρη προστασία απέναντι στις αναπνευστικές λοιμώξεις. Προσθέσαμε εκχύλισμα τζίντζερ που τόσο καλά δουλεύει στις αναπνευστικές λοιμώξεις και τα κρυολογήματα. Τέλος, προσθέσαμε κίστο που σύμφωνα με έγκυρες μελέτες είναι αποτελεσματικός ακόμη και στους ανθεκτικούς ιούς της γρίπης.

ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ!! ΤΟ FULL DEFENCE ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ VITAMIN C

Περισσότερο από μισό αιώνα έρευνας φανερώνουν πως η βιταμίνη C συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού υποστηρίζοντας μία πληθώρα λειτουργιών σε κυτταρικό επίπεδο. Η βιταμίνη C υποστηρίζει τον επιθηλιακό φραγμό ενάντια στα παθογόνα μικρόβια και την ενίσχυση του δέρματος ενώ προστατεύει δυνητικά από το περιβαλλοντικό οξειδωτικό στρές. Η βιταμίνη C φαίνεται πως είναι ένα από τα θρεπτικά στοιχεία που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε περιόδους λοιμώξεων. Έρευνες έχουν δείξει πως συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης C σε καθημερινή βάση είναι αποτελεσματική καθώς βελτιώνει την συμπτωματολογία και διάρκεια του κρυολογήματος. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης C έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένιση της ανοσίας και την υψηλότερη ευαισθησία στις λοιμώξεις. Έχει αποδειχθεί ότι η βιταμίνη C διεγείρει τόσο την παραγωγή όσο και τη λειτουργία των λευκοκυττάρων (λευκά αιμοσφαίρια), ιδιαίτερα των ουδετεροφίλων,  λεμφοκυττάρων και  φαγοκυττάρων. Επιπλέον, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C αυξάνει τα επίπεδα αντισωμάτων.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Η σοβαρή ανεπάρκεια ψευδαργύρου μειώνει την λειτουργία του ανοσοποιητικού, ενώ ακόμη και μικρή έως μέτρια ανεπάρκεια μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην λειτουργία των μακροφάγων και ουδετερόφιλων που είναι τα κύτταρα που συμβάλλουν στην φυσική ανοσία. Το σώμα απαιτεί ψευδάργυρο για να ενεργοποιήσει και να αναπτύξει τα Τ-λεμφοκύτταρα. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου προκαλεί ατροφία του θύμου αδένα η οποία οδηγεί σε χαμηλό αριθμό Τ κυττάρων και δημιουργεί ανισορροπία στις δυνάμεις καταπολέμησης των λοιμώξεων.

VITAMIN D3

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη λειτουργία  της προσαρμοστικής και της έμφυτης φυσικής ανοσίας. Όταν το σώμα μας έρχεται σε επαφή με κάποιον νέο ιό ή βακτηρίδιο, επιστρατεύονται συγκεκριμένα λευκά αιμοσφαίρια τα Τ-λεμφοκύτταρα, για να πολεμήσουν τον εισβολέα. Για να μπορέσουν όμως να ενεργοποιηθούν τα Τ-λεμφοκύτταρα και να μετατραπούν σε κύτταρα που θα σκοτώσουν το μικρόβιο είναι απαραίτητη η παρουσία της βιταμίνης D σε επαρκείς ποσότητες. Μόλις τα Τ-λεμφοκύτταρα έρθουν σε επαφή με κάποιον μικροβιακό παράγοντα, εκτείνουν “κεραίες” για να υποδεχτούν τη βιταμίνη D. Αν σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν υπάρχει αφθονία βιταμίνης D στο αίμα, τα λεμφοκύτταρα μας δεν ξεκινούν καν να ενεργοποιούνται και έτσι το ανοσοποιητικό μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην απειλή από τον ιό ή το βακτηρίδιο. Σε εκτεταμένες μελέτες διαπιστώθηκε ότι η λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D γλιτώνει από λοιμώξεις 1 άνθρωπο στους 33.

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ

Το μαύρο σκόρδο είναι πολλαπλάσια ισχυρότερο του απλού. Η S-allylcysteine, που αποτελεί το κύριο συστατικό του φρέσκου σκόρδου και παράγωγο της κυστεΐνης, βρίσκεται σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μαύρο σκόρδο και προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις. Πέρα από αυτό έχει αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Στο μαύρο σκόρδο, η S-allylcysteine βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της αλικίνης και στον πιο εύκολο μεταβολισμό της από τον οργανισμό, κάτι που προσφέρει ενισχυμένη προστασία έναντι των λοιμώξεων, ενώ και η ίδια έχει ισχυρές αντιϊκές δυνάμεις.

ΠΡΟΠΟΛΗ - PROPOLIS EXTRACT

Η πρόπολη έχει συσχετιστεί με αντιμικροβιακές, αντιϊκές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η πρόπολη αποτελείται από περισσότερες από 300 ουσίες, με τις οποίες: Ενεργοποιεί τη φυσική άμυνακαι διακόπτει τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων και ιών. Ιάπωνες ερευνητές έδειξαν ότι ο μηχανισμός δράσης της είναι η ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης του βακτηρίου.

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: καταστρέφει μόνο τα κύτταρα των εισβολέων βακτηρίων - μυκήτων και παρασίτων και όχι τα υγιή κύτταρα του οργανισμού.

ELDERBERRY - ΣΑΜΠΟΥΚΟΣ

Είναι γνωστός  για την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος και την ενίσχυση της άμυνας. Θεωρείται φάρμακο της φύσης στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γρίπης, της καταρροής, του βήχα. Χάρη στις ανθοκυανίνες που περιέχει, συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Έχει αποχρεμπτικές ιδιότητες και γι’ αυτό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων, όπως  βρογχίτιδα και  άσθμα.

ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ - ASTRAGALUS ROOT

Η κύρια χρήση του είναι  η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μια ανασκόπηση από την Περιεκτική Βάση Δεδομένων Φυσικής Ιατρικής (NMCD) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η λήψη του Astragalus μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη κρυολογήματος. Σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο Milton S. Hershey στο Penn State, το Astragalus είναι ένα προσαρμογόνο που βοηθά το σώμα να αντιμετωπίσει σωματικό, συναισθηματικό ή ψυχικό στρες που απορρυθμίζουν και την ανοσοαπόκριση.

GRAPEFRUIT SEED EXTRACΤ

Το εκχύλισμα από τους σπόρους του γκρέϊπφρουτ έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που οφείλονται σε αρκετά υψηλή περιεκτικότητα τους σε πολυφαινόλες. Πέρα από τα εισπνεόμενα μικρόβια και παθογόνα, το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέϊπφρουτ είναι ιδιαίτερα ισχυρό και αποτελεσματικό στην εξουδετέρωση παθογόνων και βακτηριδίων που εισέρχονται στο σώμα δια μέσου της τροφής ή του νερού και  έχει καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση μιας ποικιλίας κοινών μολυσματικών παραγόντων.

ΚΙΣΤΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

Ο Κίστος έχει μια πολύ ισχυρή αντιϊκή επίδραση στους ιούς της γρίπης και στους ιούς πτηνών (H1N1 & H7N7). Αυτό ανακαλύφθηκε από τους βιολόγους στο ίδρυμα μοριακής Ιολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Munster. Ο καθηγητής Stefan Ludwig επισημαίνει ότι το εκχύλισμα του κίστου επιτίθεται στους ιούς αυτούς, και δεν βλάπτει τα σωματικά κύτταρα που επηρεάζονται από τον ιό. Αντίθετα με τις θεραπείες με τα αντιβιοτικά, οι ιοί δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στον κίστο.

ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ

20% ελαιοευρωπαΐνη. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες η ελαιοευρωπαΐνη έχει φαρμακολογικές ιδιότητες συμπεριλαμβανομένων των  αντιμικροβιακών και των αντιΐκών. Επιταχύνει την ίαση σε κοινό κρυολόγημα, γρίπη και πνευμονία. Τα φύλλα ελιάς έχουν παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσουν στη διαχείριση ιϊκών λοιμώξεων (ειδικά όταν υπάρχει πυρετός). Οι έρευνες δείχνουν ότι  διεγείρουν τη φαγοκυττάρωση (η διαδικασία κατά την οποία τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος καταβροχθίζουν και καταστρέφουν τους εισβάλλοντες οργανισμούς) και  παρεμβαίνουν  στην ικανότητα των βακτηριδίων και των ιών να πολλαπλασιαστούν  και να προκαλέσουν μόλυνση.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές και ανοσορρυθμιστικές του ιδιότητες. Τονώνει τον οργανισμό και απαλύνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος, του στομαχόπονου και του πονοκεφάλου. Έχει ακόμη αντιπυρετική και αντιμικροβιακή δράση. Ειδικά όταν είστε άρρωστοι, έχετε κρυάδες, πυρετό και  κρύο ιδρώτα, το τζίντζερ μπορεί να καταπραΰνει όλα τα παραπάνω συμπτώματα.

YESTIMUNRBETA 1.3-1.6 ΓΛΥΚΑΝΕΣ

Οι βήτα γλυκάνες είναι φυτικές ίνες (φυσικοί πολυσακχαρίτες)  και μάλιστα υδατοδιαλυτές.  Διεγείρουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και ενεργοποιούν τα μακροφάγα κύτταρα για την άμυνα του οργανισμού.  Η FULLHEALTH επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις  Β-γλυκάνες 1,3 / 1,6 της Yestimun®που έχουν επιστημονικές και παγκόσμιες εγγυήσεις καθαρότητας και αποτελεσματικότητας. Οι Β-γλυκάνες ενισχύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Προσφέρουν προστασία από το κοινό κρυολόγημα και τις ιώσεις κάθε αιτιολογίας (από ιούς, μύκητες και βακτήρια). Η φυσική και πολύ καθαρή δομή β-γλυκάνης του Yestimun®μπορεί να αναγνωριστεί από ανοσοκύτταρα στο έντερο, όπως ένα παθογόνο. Κατά συνέπεια, ενεργοποιείται μια λειτουργική, ταχεία και μη ειδική ανοσοαπόκριση, η οποία ενεργοποιεί τα λεγόμενα κύτταρα καθαρισμού στις δομές του Peyer. Αυτά τα κύτταρα καθαρισμού αρχίζουν να καταστρέφουν τα παθογόνα ή να ενεργοποιούν άλλα αμυντικά κύτταρα (κύτταρα Β και Τ, δενδριτικά κύτταρα). Έτσι, η β-γλυκάνη Yestimun® ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και του επιτρέπει να αντιδρά άμεσα  σε περίπτωση μόλυνσης. Η λήψη του Yestimun® προστατεύει το σώμα από τα κρυολογήματα , σας κάνει καλύτερα προετοιμασμένους για τις καθημερινές  ανοσολογικές προκλήσεις.

Σε αντιπροσωπευτικές μελέτες διατροφής επιτεύχθηκαν τα παρακάτω σημαντικά αποτελέσματα:

• Οι συμμετέχοντες στην ομάδα Yestimun® παρουσίασαν λιγότερα κοινά επεισόδια κρυολογήματος κατά τη διάρκεια της πιο έντονης περιόδου λοίμωξης.

• Σε περίπτωση ασθένειας, τα συμπτώματα  ήταν λιγότερο σοβαρά για τους όσους έλαβαν Yestimun®

• Η μέση διάρκεια ενός επεισοδίου αποδείχθηκε μικρότερη στην ομάδα Yestimun®

Η μαγιά των ζυθοποιών που χρησιμοποιείται στο Yestimun® καλλιεργείται αποκλειστικά σε κριθάρι, λυκίσκο και νερό χωρίς άλλα πρόσθετα. Το Yestimun περιέχει 85% β-γλυκάνη (1,3) - (1,6) -D-βήτα γλυκάνη από ζύμη ζυθοποιΐας. Η μελέτη έδειξε ότι το Yestimun® Beta-Glucan είναι ανθεκτικό στο γαστρικό οξύ. Το μόριο βήτα-γλυκάνης μπορεί να περάσει από το στομάχι σε αμετάβλητη μορφή και να φτάσει στο έντερο, όπου αναγνωρίζεται από τα κύτταρα του υποδοχέα. [Rahar et al. (2011), J Adv Pharm Technol Res, Απρ-Ιουν; 2 (2): 94-103].  

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή