Menu
Your Cart

Gold Ω3 1000mg 120softgels Full Health

Gold Ω3 1000mg 120softgels Full Health
Hot -25 %
Gold Ω3 1000mg 120softgels Full Health
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
39,75€
53,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,06€
  • Stock: In Stock
  • Model: FULL0445
  • Weight: 0.20kg
General
Κατηγορία Λιπαρά οξέα
Διαταραχές - Παθήσεις Αρτηριοσκλήρωση
Εγκέφαλος - Μνήμη - Νευρικό σύστημα
Καρδιά - Κυκλοφορικό - Αγγεία
Μαλλιά - Δέρμα - Νύχια
Οραση - Υγεία ματιών
Φλεγμονές - Πόνος - Αρθρώσεις
Χοληστερίνη - Τριγλυκερίδια
Πλεονεκτήματα Χορτοφαγία
Περιγραφή

Διατροφικές πληροφορίες 1 softgel (ΣΗΔ): ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ 1000 mg

Από τα οποία ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ω3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ 800mg

από τα οποία EPA 400mg

από τα οποία DHA 300mg

ΑΛΛΑ Ω3 100 mg

ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ: ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε (ως άλφα τοκοφερόλη) 5mg

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ: 160771/20-12-2019 (Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Patent #US8258330 - ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ

Patent #US8258330 - ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ (PCB’S, ΔΙΟΞΙΝΕΣ,ΒΕΝΖΟΠΥΡΕΝΙΑ, ΦΟΥΡΑΝΙΑ, ΕΞΑΝΙΑ, ΚΛΠ)

Patent #US8258330 - ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ

H FULL HEALTH επέλεξε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ω3 της διεθνούς αγοράς, με τους υψηλότερους δείκτες ποιότητας και τους αυστηρότερους παγκοσμίως ελέγχους.

H ΠΗΓΗ ΜΑΣ

Το μοριακά απεσταγμένο GOLD Ω3 φτιάχνεται με πρώτη ύλη τα πιστοποιημένα ιχθυέλαια της GOLDEN OMEGA (ΧΙΛΗ) που προέρχονται από 100% άγρια αντζούγια (Engraulis ringens) που αλιεύεται στο φυσικό της περιβάλλον στον Νότιο Ειρηνικό.

Η GOLDEN OMEGAS ΣΤΟ IFOS

H IFOS (International Fish Oil Standards) ξεκίνησε το 2004 και είναι η παλαιότερη και πιο γνωστή πιστοποίηση της Nutrasource. Χιλιάδες προϊόντα σε όλο τον κόσμο φέρουν περήφανα το σήμα πιστοποίησης IFOS ως σύμβολο διαφάνειας και ποιότητας. Το IFOS παρέχει στους καταναλωτές την βεβαιότητα αγοράς και κατανάλωσης προϊόντων Ω3 σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και καθαρότητας στον κόσμο.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, Η GOLDEN OMEGA ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GOED.

Η εθελοντική μονογραφία GOED χρησίμευσε ως πρότυπο ποιότητας της βιομηχανίας ωμέγα-3 από το 2002. Το πρότυπο αυτό αναπτύχθηκε από τα μέλη της ομάδας εργασίας Omega-3 στο Συμβούλιο για την υπεύθυνη διατροφή, που ήταν ο προκάτοχος του GOED. Οι εταιρείες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη της Μονογραφίας ενσωμάτωσαν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας από κανονισμούς σε όλο τον κόσμο, για να διασφαλίσουν ότι τα έλαια ωμέγα-3 που φθάνουν στους καταναλωτές είναι ασφαλή και υψηλής ποιότητας. Η μονογραφία GOED επικεντρώνεται στην οξειδωτική ποιότητα, τις περιβαλλοντικές προσμείξεις και τη μέτρηση των EPA και DHA. Η τελευταία ενημέρωση του Μονογράφου ήταν τον Οκτώβριο του 2018. Τα πρότυπα της μονογραφίας GOED αποτελούν το σημείο αναφοράς για την ποιότητα στην παγκόσμια βιομηχανία, γεγονός που συμβάλλει στη διασφάλιση της πρόσβασης των καταναλωτών σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ

Η καινοτόμος διαδικασία καθαρισμού Golden Omega (τεχνολογία απογύμνωσης δεύτερης γενιάς)*, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε μόνο άγρια αντζούγια από τα νερά του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού στα προϊόντα μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε συμπυκνώματα Ωμέγα-3 με ΜΗΔΕΝΙΚΑ επίπεδα βαρέων μετάλλων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ

Η καινοτόμος διαδικασία καθαρισμού Golden Omega, μας επιτρέπει να προσφέρουμε συμπυκνώματα Ωμέγα-3 με ΜΗΔΕΝΙΚΑ επίπεδα ρύπων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΡΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ!!!!

Η Golden Omega είναι αφιερωμένο στην παραγωγή υψηλής ποιότητας συμπυκνωμάτων Ωμέγα-3. Για το σκοπό αυτό, ελέγχουμε και αξιολογούμε ένα πλήρες φάσμα μολυσματικών ουσιών και ακαθαρσιών, πέρα από τους ισχύοντες κανονισμούς.

Μερικά από αυτά φαίνονται παρακάτω:

Χοληστερίνη

Φυταϊκό οξύ

MCPD και γλυκιδυλεστέρες

Χλωριωμένες παραφίνες

Υπολειμματικοί διαλύτες

Πλαστικοποιητές

Πολυβρωμιωμένα επιβραδυντικά πυρκαϊάς

Οργανοφωσφορικά παρασιτοκτόνα

Δισφαινόλη Α

Οργανοχλωριούχα φυτοφάρμακα και πυρεθροειδή

Φορτίο μικροβίων Escherichia coli

Clostridium perfringens

Pseudomonas aeruginosa

Lysteria monocytogenes

Βακτήρια

Νιτροζαμίνη

Ισταμίνη

Μυκοτοξίνη

Ραδιενεργά κατάλοιπα

Στοιχεία: Al, B, Cu, Fe, Cr, Ι, Μη, Ni, P, Sb

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ GOLDEN OMEGA ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ

Τα συμπυκνώματα ωμέγα-3 της Golden Omega ελέγχονται επίσης για περιεκτικότητα υπεροξειδίου, τιμή p-ανισιδίνης και TOTOX, και έχει αποδειχθεί ότι οι τιμές ανίχνευσης των παραπάνω παραγόντων οξείδωσης είναι σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αυτή η αξιοσημείωτη απόδοση σε αυτή τη ουσιαστική πτυχή ποιότητας είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού όλων των στρατηγικών μας πλεονεκτημάτων.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ακατέργαστο ιχθυέλαιο λόγω της στρατηγικής θέσης μας
  • του προσεκτικού τρόπου επεξεργασίας του ελαίου καθ' όλη τη διαδικασία παραγωγής
  • των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων επεξεργασίας που είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα και εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας
  • την εγγύτητα της πηγής πρώτης ύλης με τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας
  • και τις καινοτόμες, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διαδικασίες επεξεργασίας και τυποποίησης.

Εκτός από αυτές τις παραδοσιακές παραμέτρους οξείδωσης, ακολουθώντας την ανάγκη της βιομηχανίας να κατανοήσει καλύτερα την οξείδωση των ιχθυελαίων, το Golden Omega, εσωτερικά και σε συνεργασία με εξωτερικά εργαστήρια, εργάζεται ενεργά για τη μέτρηση στα Omega-3 των πτητικών δευτεροταγών ενώσεων οξείδωσης, όπως τα: αιθυλοφουράνιο, πεντεν-3-όνη, πεντεν-3-όλη, πεντενάλη, πεντεν-1-όλη, εξενάλη, οκτενάλη, νοναδιενάλη και δεκαδιενάλη.

Βρήκαμε ότι τα επίπεδα αυτών των ενώσεων στα συμπυκνώματα του Golden Ωμέγα είναι σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΑ και μη ανιχνεύσιμα. Αυτή είναι μια πρόσθετη μαρτυρία της υψηλής καθαρότητας των συμπυκνωμάτων Ωμέγα-3 του Golden Ωμέγα.

ΤΟ GOLD Ω3 ΤΗΣ FULL HEALTH

Τις ωφέλειες των λιπαρών οξέων Ω3 τις καθορίζει σίγουρα η ποιότητα, την οποία η FULL HEALTH επιλέγοντας σαν πρώτη ύλη τα έλαια της GOLDEN OMEGAS αδιαμφισβήτητα εξασφάλισε!!!!

Άλλος ένας παράγοντας που λειτουργεί σαν γνώμονας επιλογής για ένα προϊόν λιπαρών οξέων Ω3 είναι η περιεκτικότητά του σε καθαρά EPA και DHA, τα οποία είναι τα κυρίως "θεραπευτικά" και στα οποία αποδίδονται οι αναγνωρισμένοι ισχυρισμοί υγείας.

Το ότι ένα προϊόν έχει 1000mg Ωμέγα 3 λιπαρών δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση 1000mg καθαρά EPA και DHA. Όσο μεγαλύτερο είναι το άθροισμα των EPA και DHA στο προϊόν τόσο μεγαλύτερη η ευεργετική του δράση στον οργανισμό.

To GOLD Ω3 αποδίδει 700mg συνολικά EPA και DHA σε 1 μόνο μαλακή κάψουλα, κάτι που πολύ λίγα προϊόντα μπορούν να εξασφαλίσουν.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ω3

EFSA 2009• 7(9):1263 & 2010• 8(10):1796

Το DHA και το EPA συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Το DHA και το EPA συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα. Tα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g ΕΡΑ και DHA EFSA 2010•8(10):1796 & EFSA 2011•9(4):2078.

Το EPA και το DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg ΕΡΑ και DHA.

EFSA 2010•8(10):1734 & 2011•9(4):2078.

Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg DHA & ΕΡΑ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή