Menu
Your Cart

Magnesium Oxide Powder 200gr Full Health

Magnesium Oxide Powder 200gr Full Health
-25 %
Magnesium Oxide Powder 200gr Full Health
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
18,38€
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,82€
  • Stock: In Stock
  • Model: FULL0261
  • Weight: 0.27kg
General
Κατηγορία Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία
Διαταραχές - Παθήσεις Πεπτικό σύστημα
Περιγραφή

Διατροφικές πληροφορίες 1 δόση (περίπου 1γρ) ΣΗΔ

ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ 1000 mg ** Αποδίδει μαγνήσιο 60,3% 603mg 160%

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 84990/02-07-2019 (Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΤΡΙΠΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: EP GRADE / USP GRADE / FCC GRADE Γερμανικό προϊόν. Ποιότητα ελεγμένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και καταλληλότητα των τροφίμων HACCP - CODEX: HazardAn-aJysis and CriticalControlPointsystem Certificate DE11/81828030 ISO 9001: 2015 CERTIFICATE DE11/

Το MAGNESIUM OXIDE της Full Health φτιάχνεται με Γερμανική Πρώτη ύλη και όχι απλά στην Γερμανία. ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ EP GRADE Η Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιΐα (PharmacopoeiaEuropaea Ph.Eur.). Είναι μια σημαντική περιφερειακή φαρμακοποιΐα, η οποία παρέχει κοινά πρότυπα ποιότητας σε ολόκληρη τη φαρμακευτική βιομηχανία στην Ευρώπη για τον έλεγχο της ποιότητας των φαρμάκων και των ουσιών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους.

USP GRADE

Η κατηγορία USP ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις της Φαρμακοποιΐας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP). Αυτός ο βαθμός είναι αποδεκτός για τρόφιμα, φάρμακα ή ιατρική χρήση. Χρησιμοποιείται επίσης για τους περισσότερους εργαστηριακούς σκοπούς. Το οξείδιο του μαγνησίου, η βαριά σκόνη, USP έχει πολλές χρήσεις, αλλά από φαρμακευτική άποψη χρησιμοποιείται κυρίως ως συμπλήρωμα ανόργανου υλικού και αραιωτικό δισκίου και κάψουλας. Όλα τα προϊόντα USP Spectrum Chemical κατασκευάζονται, συσκευάζονται και αποθηκεύονται σύμφωνα με τις τρέχουσες Καθαρές Παρασκευαστικές Πρακτικές (GMP) σε καταχωρημένες και επιθεωρούμενες εγκαταστάσεις του FDA.

FCC GRADE (FOOD CHEMICAL CODEX)

Οξείδιο του μαγνησίου, βαρύ, σκόνη, είναι ένα φυσικό συστατικό GRAS που χρησιμοποιείται ως παράγοντας κατά της συσσωμάτωσης, παράγοντας σύσφιξης και για την ενίσχυση της διατροφής. Η κατηγορία FCC πληροί τις απαιτήσεις του Food Chemical Codex και υποδεικνύει ότι είναι κατάλληλη για όλες τις εφαρμογές τροφίμων, ποτών και διατροφικών συμπληρωμάτων. ZERTIFIKAT-NR./CERTIFICATE NO: DE_NI_03_GDP _2019_0001 / 3.6.4-41403/075 CERTIFICATE OF GDP COMPLIANCE OF A DISTRIBUTOR OF ACTIVE SUBSTANCES TO BE USED AS STARTING MATERIALS IN MEDICINAL PRODUCTS FOR HUMAN USE. Issued following an inspection in accordance with Art. 111 of Directive 2001/83/EC Sect 64 Arzneimittelgesetz (German Drug Law)

Το μαγνήσιο συμβάλλει (EFSA 2010•8(10):1807):

• στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

• στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. EFSA 2009• 7(9):1216

• στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

• στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών.

• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

• στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ => ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΣΤΙΓΑ

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει τη δυσκοιλιότητα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αν και συνήθως δεν είναι σοβαρή, η δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι οδυνηρή και να προκαλεί απογοήτευση. Η δυσκοιλιότητα εμφανίζεται όταν η κένωση του εντέρου καταστεί δύσκολη ή λιγότερο συχνή από το κανονικό. Η συχνότητα ή ο χρόνος μεταξύ των κενώσεων του εντέρου κυμαίνεται ευρέως από άτομο σε άτομο. Στα αίτια της δυσκοιλιότητας περιλαμβάνονται η ανεπαρκής άσκηση, το στρες, διάφορα φάρμακα και το πτωχό σε φυτικές ίνες διαιτολόγιο. Η δυσκοιλιότητα οφείλεται σε μειωμένη περισταλτικότητα του εντέρου και συνεπάγεται παραμονή σκληρών κοπράνων στο ορθό ή το παχύ έντερο, με αποτέλεσμα ο ασθενής να νιώθει "φουσκωμένος". Εάν η δυσκοιλιότητα παραταθεί μπορεί να προκαλέσει κοπρόσταση. Η δυσκοιλιότητα και η κοπρόσταση πρέπει να προλαμβάνονται, ώστε να μην εμφανίζεται διάταση και πόνος. Άλλωστε, καρδιακές, πνευμονικές ή γαστρεντερολογικές παθήσεις μπορεί να επιδεινωθούν εξαιτίας της πίεσης που προκαλεί η κοπρόσταση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Το οξείδιο του μαγνησίου είναι πραγματικά μια καταπληκτική ουσία. Όταν αναμιγνύεται με νερό και καταναλώνεται, οι μοναδικές του ιδιότητες επιτρέπουν την απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων νερού στο γαστρεντερικό σωλήνα. Οι εναλλακτικοί επαγγελματίες υγείας γνωρίζουν τα οφέλη του εντερικού καθαρισμού για τη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας. Το οξείδιο του μαγνησίου είναι μια ασφαλής και πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την επίτευξη του στόχου αυτού. Όταν η ένωση αναμιγνύεται με το νερό, αυτό ελευθερώνει ουσιαστικά μπλοκαρισμένα ιόντα οξυγόνου κατά μήκος του εντερικού σωλήνα. Την ίδια στιγμή, το επιπλέον οξυγόνο συνδυάζεται με υδρογόνο για να δημιουργήσει νερό που μαλακώνει τα σφηνωμένα ή σκληρυμένα περιττωματικά υλικά, δημιουργώντας έτσι την καθαρτική και καθαριστική δράση.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη χρήση οξειδίου του μαγνησίου για τον καθαρισμό είναι το ήπιο και φυσικό αποτέλεσμα συγκρινόμενο με τα χημικά καθαρτικά, καθώς αποδεδειγμένα η χρήση του οξειδίου του μαγνησίου ως καθαρτικό εξαλείφει τις κράμπες ή τους πόνους, που συνοδεύουν τα κλασικά καθαρτικά. Είναι επίσης μια μέθοδος που επιτρέπει την εύκολη μεταβολή της δόσης και επιτρέπει σε κάθε άτομο να ελέγξει το επίπεδο ή το ρυθμό του καθαρισμού που καλύπτει τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους. Δεδομένου ότι καταναλώνεται από το στόμα, το μαγνήσιο έχει την ικανότητα να καθαρίζει τον εντερικό σωλήνα από “πάνω προς τα κάτω”. Γνωρίζοντας ότι η καλή λειτουργία του εντέρου και κυρίως το “καθαρό” έντερο επηρεάζει ολόκληρο το σώμα, την διαδικασία θρέψης αλλά και την διαδικασία καθαρισμού και αποτοξίνωσης, μπορούμε να ισχυριστούμε ό,τι το οξείδιο του μαγνησίου εκτός από την δυσκοιλιότητα την οποία αποκαθιστά πλήρως έχει μια βαθιά επίδραση σε πολλές πτυχές της υγείας ενός ατόμου.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ

Αν και δεν είναι αυτός ο βασικός στόχος του προϊόντος, το όφελος αυτό είναι σημαντικό αν αναλογιστούμε την σπουδαιότητα του μαγνησίου για όλο τον οργανισμό.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Μια τυπική διαδικασία καθαρισμού θα διαρκέσει τριάντα ημέρες και οι δύο πρώτες εβδομάδες θα είναι πιο εντατικές. Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα άτομο να βιώσει 4 με 10 κινήσεις του εντέρου καθημερινά, κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής περιόδου, αν και ακόμη και 2-3 μπορούν να εξακολουθούν να παρέχουν επαρκή καθαρισμό στο τέλος. Αν αυτός ο ρυθμός είναι δυσάρεστος, απλά μειώνετε τη δόση. Ξεκινήστε παίρνοντας 1/4 κουταλάκι του γλυκού με ένα μεγάλο ποτήρι νερό το βράδυ πριν την κατάκλιση. Αν η δόση δεν είναι αποτελεσματική μπορείτε να αυξήσετε προοδευτικά μέχρι να λειτουργήσει το έντερο, και όχι περισσότερο από 2 κουταλάκια. Κατά την διάρκεια της αγωγής και κυρίως τις ημέρες που λαμβάνετε το οξείδιο του μαγνησίου να πίνετε πολύ νερό. Παράλληλη χορήγηση βιταμίνης C, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα.

Θα συνιστούσαμε επίσης την ικανοποιητική λήψη φυτικών υδρόφιλων ινών όπως για παράδειγμα το ψύλλιο ή το πίτουρο βρώμης. Είναι σημαντικό να πάρετε το μίγμα τουλάχιστον μία ώρα πριν το φαγητό ή πριν τον βραδινό ύπνο. Μπορείτε να συνοδεύσετε το μείγμα με ένα ποτήρι χυμό λεμονιού ή ένα ποτήρι νερό με μηλόξιδο καθώς η αυξημένη οξύτητα υποστηρίζει και προάγει τη διαδικασία. Συνιστάται μετά το αρχικό στάδιο και αφού έχει αποκατασταθεί η εντερική καθημερινή λειτουργία να διατηρηθεί μια ελάχιστη χαμηλή δόση (½ κουταλάκι του γλυκού) για λίγο ακόμη καιρό ή και μακροχρόνια παίρνοντας 1-2 φορές την εβδομάδα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! Δεν προκαλεί εθισμό, δεν έχει τοξικότητα και μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή