Menu
Your Cart

Prostate Health 60vcaps Full Health

Prostate Health 60vcaps Full Health
-25 %
Prostate Health 60vcaps Full Health
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
24,00€
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,35€
 • Stock: In Stock
 • Model: FULL0056
 • Weight: 0.08kg
General
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα
Διαταραχές - Παθήσεις Προστάτης
Πλεονεκτήματα Χορτοφαγία
Περιγραφή

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ (ως γλυκονικός ψευδάργυρος) 20 mg 28,69% ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ 10 mg ** L-ΙΣΤΙΔΙΝΗ 100 mg ** ΒΗΤΑ ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΗ 250 mg ** ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ 150 mg ** ΣΕΛΗΝΙΟ (ως σελενομεθειονίνη) 0.1 mg 181.8%

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΥΡΗΣ PROSTAPHIL®-2 100 mg ** ΒΟΡΙΟ 2 mg ** ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ 150 mg ** ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 600 IU ΕΠΙΒΟΛΙΟ 200 mg

Το PROSTATE HEALTH εξασφαλίζει:

 • την βέλτιστη λειτουργία του προστάτη, η οποία υποστηρίζεται από τον συνδυασμό όλων των συστατικών του
 • την υποχώρηση των συμπτωμάτων. Τα συμπτώματα της διόγκωσης του προστάτη μειώνονται καθώς το μέγεθος του προστάτη γίνεται μικρότερο, με αποτέλεσμα την πλήρη υποχώρηση των συμπτωμάτων
 • την μείωση της φλεγμονής. Η βελτιωμένη και ομαλή λειτουργία του προστάτη επιτυγχάνεται με την μείωση της φλεγμονής 
 • την προστασία από καρκινικές μεταλλάξεις
 • την ενίσχυση του ανδρισμού και βελτίωση της σεξουαλικής υγείας

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟ - ΙΣΟΖΥΓΙΟ

Η Full Health δεν χρησιμοποιεί εκχύλισμα του sawpalmettο, για να αποφύγει όλες εκείνες τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και κινδύνους που προκαλεί η χρήση του, όπως: 

 • μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας
 • δυσκολία στην στύση και εκσπερμάτιση 
 • καταστολή των ανδρογόνων
 • πονοκέφαλοι και ημικρανίες, οι οποίοι προκαλούνται από την δράση της τυραμίνης

Το SawPalmetto γενικά σαν φυτό εργάζεται ως άλφα-1 αδρενεργικός παράγοντας. Η μείωση της ποσότητας του σπέρματος ZINCΗ αποτελεί την συχνότερη ανεπιθύμητη ενέργεια των άλφα 1 αδρενεργικών (εμφανίζεται σε περισσότερους από 1 στους 10 ασθενείς).

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ

Ο ψευδάργυρος διαδραματίζει ενεργό και σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ενός υγιούς προστάτη. Τα κύτταρα του προστάτη συσσωρεύουν περισσότερο ψευδάργυρο από οποιαδήποτε άλλα κύτταρα του ανθρώπινου ιστού. Έχει τεκμηριωθεί ότι τα υψηλά  επίπεδα ψευδαργύρου στα κύτταρα του προστάτη, αποκλείουν πλήρως το ενδεχόμενο για εμφάνιση κακοήθειας. Για την συσσώρευση τέτοιων υψηλών επίπεδων ψευδαργύρου, τα κύτταρα της περιφερικής ζώνης του προστάτη είναι προικισμένα με μια εξειδικευμένη πρωτεΐνη - μεταφορέα ψευδαργύρου που ονομάζεται ZIP1. Η βάση αυτής της πρωτεΐνης είναι το αμινοξυιστιδίνη. Ο συνδυασμός της ιστιδίνης με τον ψευδάργυρο εγγυάται και την αποτελεσματικότητα του ψευδαργύρου.

ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ

Ο κυρίαρχος ρόλος του λυκοπενίου είναι η αποτελεσματική εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στους ιστούς, προστατεύοντας έτσι από ζημιές στο DNA. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το λυκοπένιο επιβραδύνει τη διόγκωση του προστάτη και την εκδήλωση της υπερπλασίας.
 

ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ

Η κουρσετίνη συνδυαστικά με εκχυλίσματα γύρης, χρησιμοποιείται στη φυτοθεραπεία. Έρευνες δείχνουν ότι η κουρσετίνη προφυλάσσει τόσο από βακτηριακές όσο και από μη βακτηριακές μορφές χρόνιας προστατίτιδας.

Β- ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΕΣ

Αναστέλλουν την δράση του ενζύμου 5-άλφα ρεδουκτάσης, το οποίο μετατρέπει την τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη, με κυτταρικό ήπιο τρόπο, χωρίς να επεμβαίνουν στην ενδογενή παραγωγή ορμονών, χωρίς να διαταράσσουν την ισορροπία των ανδρογόνων και κυρίως την σωματική τους έκφραση. Η βήτα-σιτοστερόλη βοηθά στον χειρισμό των συμπτωμάτων της συχνής και επείγουσας ανάγκης ούρησης καθώς και στη ροή των ούρων. Η βήτα-σιτοστερόλη αποδεσμεύεται στον προστάτη και συμβάλει στη μείωση της διόγκωσης και της φλεγμονής.

L-ΙΣΤΙΔΙΝΗ

Η ιστιδίνη συνδέεται άμεσα με τον ψευδάργυρο και τον μεταφέρει στα κύτταρα. Άτομα που δεν λαμβάνουν αρκετή ποσότητα ιστιδίνης μέσω της διατροφή τους, είναι επιρρεπή σε ανεπάρκεια ψευδαργύρου. Η ιστιδίνη προστατεύει την μυελίνη των νεύρων, δεσμεύει με χηλικοποίηση τα βαρέα μέταλλα και κυρίως το νικέλιο, το οποίο αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηρίων και παράγοντας καρκινογένεσης στους ιστούς του προστάτη. Η L-ιστιδίνη είναι ένας "καθαριστής νικελίου". Στην πραγματικότητα δημιουργεί δεσμούς με το νικέλιο και το αποβάλλει το σώμα σας. 

ΣΕΛΗΝΙΟ

Είναι απαραίτητο στον οργανισμό μόνο σε μικρή ποσότητα. Ωστόσο, τα επίπεδα στο αίμα μειώνονται με την ηλικία, με τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους άνδρες να διατρέχουν κίνδυνο πραγματικής ανεπάρκειας. Τα χαμηλότερα επίπεδα σεληνίου στο αίμα μπορούν να αντιστοιχούν σε αυξημένο κίνδυνο ενός διευρυμένου προστάτη αλλά και σε εξέλιξη σε κακοήθεια. Ο κίνδυνος αυτός αυξάνει όταν το άτομο είναι καπνιστής ή έχει κληρονομικό ιστορικό καρκίνου, ή ακόμη και αν ταλαιπωρείται επί μακρόν από προστατίτιδες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Είναι αξιοσημείωτο ότι η συμπλήρωση με σελήνιο έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί έως 63% μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη στα άτομα που ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες. Το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό και ως εκ τούτου προστατεύει τον οργανισμό από τις οξειδώσεις και τις κυτταρικές μεταλλάξεις. Αναστέλλει επίσης τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και μειώνει την εξέλιξη του κυτταρικού κύκλου μέσω της μείωσης της κυκλίνης στις κυτταρικές γραμμές του καρκίνου του προστάτη. Η υπερβολική έκφραση της κυκλίνης D1 συνδέεται με την ογκογένεση, η δε επαύξηση ή/και υπερ-έκφραση της κυκλίνης D1 έχει αποδειχθεί σε πλήθος ανθρώπινων όγκων.

Η ΓΥΡΗ PROSTAPHIL

Prostaphil-2 πατενταρισμένο μείγμα υδρόφιλων και λιπόφιλων (20:1) εκχυλισμάτων από γύρη χόρτου { 92% σίκαλης- 5% τριφυλλιού Phleum pretense – 3% καλαμποκιού). To Prostaphil²® είναι ένα καθορισμένο, σταθεροποιημένο εκχύλισμα γύρης, το οποίο δεν είναι γύρη μελισσών, αλλά ένα μείγμα εκχυλισμάτων από συγκεκριμένες γύρες χόρτου σε συγκεκριμένες αναλογίες. Το Prostaphil-2 είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH) και για την γενικότερη προστασία της φυσιολογικής του λειτουργίας.

• Μειώνει το μέγεθος και εξαφανίζει την φλεγμονή

• Μειώνει την ταλαιπωρία που σχετίζεται με την υπερπλασία (νυκτουρία, πόνος, φλεγμονή, ατελής ούρηση)

• Εξαλείφει την βακτηριδιακή προστατίτιδα

• Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες, φέρνοντας ανακούφιση για όσους πάσχουν από οδυνηρές καταστάσεις όπως η προστατοδυνία και η προστατίτιδα

Το Prostaphil-2 έχει κλινικά αποδειχθεί ότι μειώνει τον διογκωμένο προστάτη και τα επίπεδα του PSA. Η γύρη έχει ερευνηθεί καλά και χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της προστατίτιδας και των συμπτωμάτων της BPH στην Ευρώπη για πάνω από 35 χρόνια. Αρκετές διπλές-τυφλές κλινικές μελέτες σχετικά με τη διαχείριση του BPH το βρήκαν αρκετά αποτελεσματικό με συνολικό ποσοστό επιτυχίας 70% στα άτομα με υπερπλασία( ΒΡΗ).

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

Η τσουκνίδα έχει χρησιμοποιηθεί επί αιώνες για φλεγμονώδεις καταστάσεις (ειδικότερα κατώτερου ουροποιητικού συστήματος και προστάτη). Οι ρίζες περιέχουν τανίνες και σημαντική ποσότητα Β-σιτοστερόλης. Χρησιμοποιείται ως ασφαλής θεραπευτική επιλογή για την υπερπλασία ειδικά για τη μείωση των ερεθιστικών συμπτωμάτων και των επιπλοκών.

ΤΟ ΒΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Το βόριο επηρεάζει τα επίπεδα ανθρώπινων στεροειδών ορμονών. Και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο καρκίνος στον προστάτη έχει άμεση σχέση με τα επίπεδα των ανδρογόνων. Πολλές μελέτες καταδεικνύουν ότι το βόριο θανατώνει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη αφήνοντας ταυτόχρονα τα υγιή κύτταρα χωρίς βλάβη. Τα επαρκή επίπεδα βορίου συνδέονται με μείωση του κινδύνου καρκίνου του προστάτη κατά 64%, αλλά η λήψη προστατευτικών επιπέδων βορίου από τα τρόφιμα είναι δύσκολη. Η ιδέα ότι η συμπληρωματική χρήση βορίου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη επισημάνθηκε για πρώτη φορά σε μια μελέτη του 2001, η οποία έδειξε ότι υπήρξε σημαντική μείωση του κινδύνου για καρκίνο στην ομάδα που κατανάλωνε σχετικά μεγαλύτερη ποσότητα του βορίου. Αυτά τα ευρήματα έδειξαν ότι το συμπληρωματικό βόριο μπορεί να έχει τόσο προληπτικά όσο και ενισχυτικά αποτελέσματα - συμβάλλοντας τόσο στη συρρίκνωση των όγκων του προστάτη όσο και στη μείωση των επιπέδων PSA.

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Τα ανθρώπινα κύτταρα του προστάτη περιέχουν υποδοχείς για τη 1α, 25-διυδροξυβιταμίνη D, την ενεργό μορφή της βιταμίνης D. Τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι η σηματοδότηση της βιταμίνης D μπορεί να είναι σημαντική για την αντιμετώπιση αλλά και την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη. Σημαντικές τεκμηριωμένες μελέτες υποδηλώνουν ότι η βιταμίνη D δρα για να σταματήσει την αύξηση του PCa μέσω της ρύθμισης του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και της κυτταρικής διαφοροποίησης. Τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη ανταποκρίνονται στη βιταμίνη D3 με αυξήσεις στη διαφοροποίηση και την απόπτωση και μειώνουν τον πολλαπλασιασμό, τη διεισδυτικότητα και τη μετάσταση Επίσης, η βιταμίνη D προκαλεί δραματικές αλλαγές στα επίπεδα έκφρασης πολλών πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη φλεγμονή. "Ο καρκίνος συνδέεται με τη φλεγμονή, ειδικά στον αδένα του προστάτη" λένε οι ειδικοί "Η βιταμίνη D καταπολεμά πραγματικά αυτή τη φλεγμονή μέσα στον αδένα".

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΠΙΛΟΒΙΟ

Οι ιδιότητες του βοτάνου είναι γνωστές από παλιά και γίνεται αναφορά σε αυτές σε βιβλία πριν το 1880. Παρέμεινε στην αφάνεια μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα όπου τότε αναδείχθηκε από την Αυστριακή βοτανολόγο Μαρία Τρέμπεν, η θετική του δράση στην αντιμετώπιση του προστάτη. Σε εργαστηριακές μελέτες που έγιναν στο κέντρο έρευνας για τον προστάτη στο Βανκούβερ, διαπίστωσαν ότι ελάχιστες συγκεντρώσεις του βοτάνου αρκούν για να επηρεάσουν αρνητικά τη δράση των ενζύμων 5–alphareductase και aromatase που εμπλέκονται στην αρχόμενη υπερπλασία του προστάτη. Ενδείκνυται για προβλήματα ούρησης, φλεγμονές του ουροποιητικού συστήματος, διόγκωσης του προστάτη αλλά και για τον καρκίνο του προστάτη, ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο, με μεταστάσεις. Κατεβάζει ταχύτατα το PSA.

Οι βασικές δραστικές ουσίες στο επιλόβιο [οεντοθείνη Β] [οεντοθείνη Α]

• αναστέλλουν δραστικά και αποτελεσματικά τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων  του προστάτη και η αποπτωτική τους δράση σχετίζεται με την ενεργοποίηση της μιτοχονδριακής οδού

• μειώνουν την έκκριση του εξειδικευμένου αντιγόνου του προστάτη (PSA)

• αναστέλλουν την δραστικότητα της αργινάσης

• μειώνουν τα αδενώματα

• αναστέλλουν την δραστηριότητα των δύο βασικών ενζύμων που ευθύνονται και πυροδοτούν την υπερπλασία του προστάτη και την κακοήθεια: της 5α-ρεδουκτάσης και της αρωματάσης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή