Menu
Your Cart

Ber Detox 250ml Plameca

Ber Detox 250ml Plameca
-25 %
Ber Detox 250ml Plameca
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
14,25€
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,49€
  • Stock: In Stock
  • Model: PLMCA435
  • Weight: 0.29kg
General
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα
Διαταραχές - Παθήσεις Ηπαρ - Πάγκρεας - Χολή
Λιπώδης ιστός - Αδυνάτισμα
Περιγραφή

Η χολίνη που περιέχει βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος και στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το ήπαρ είναι το πιο μεγάλο όργανο του σώματος. Βελτιώνει την αφομοίωση των τροφίμων, την αποθήκευση ενέργειας και αποβάλει τις τοξίνες. Επίσης είναι υπεύθυνο για το καθαρισμό και φιλτράρισμα του αίματος από τις τοξίνες που προσλαμβάνει (αλκοόλ, παρασιτοκτόνα, πρόσθετα τροφίμων, βαρέα μέταλλα, διαλύτες και φάρμακα), καθώς και από ενδογενείς τοξίνες (αμμωνία, τοξικά παράγωγα). Η απομάκρυνση αυτού του τοξικού φορτίου από τον οργανισμό διεξάγεται μέσω μιας ενζυματικής διαδικασίας η οποία πραγματοποιείται σε δύο στάδια, με διαφορετικά ένζυμα και ουσίες στο καθένα. Είναι ένα μοναδικό αποτοξινωτικό προϊόν που συνδυάζει ουσίες και εκζυλίσματα φυτών που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στην αποτοξίνωση του σώματος και του ήπατος.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η κουρκουμίνη και η βερβερίνη είναι μεταξύ των φυσικών συστατικών που συγκεντρώνουν τα περισσότερα επιστημονικά αποδεδειγμένα στοιχεία για τη δραστικότητά τους στην αντιμετώπιση του μη αλκοολικού λιπαρού ήπατος. Αυτή η δράση σχετίζεται με την ικανότητά τους να ενεργοποιούν το ένζυμο που ευθύνεται για τη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων στο ήπαρ.

Η βερβερίνη έχει μελετηθεί ευρέως για τα οφέλη της στην υγεία όπως η βελτίωση και αύξηση της ανοσολογικής λειτουργίας και η ρύθμιση επιπέδων λιπιδίων και γλυκόζης στο αίμα. Συγκεκριμένα η βερβερίνη προάγει την απέκκριση χοληστερόλης από το ήπαρ στη χολή, βελτιώνει τη στεατόπαυση του ήπατος (ηπατικός λιπώδης ιστός) και ρυθμίζει τον μεταβολισμό των λιπιδίων, μέσω αύξησης του λιποπρωτεϊνικού υποδοχέα χαμηλής πυκνότητας. Οι μελέτες φαρμακοκινητικής έδειξαν πως η συγκέντρωση βερβερίνης και των μεταβολιτών της είιναι 70 φορές μεγαλύτερη στο ήπαρ συγκριτικά με το αίμα και ο χρόνος ημίσειας ζωής της είναι επίσης μεγαλύτερος στο ήπαρ από ότι σε οποιοδήποτε άλλο όργανο. Άρα το ήπαρ θεωρείται επισήμως το κύριο όργανο στόχος της ουσίας αυτής.

Σε μια πρόσφατη ανασκόπιση έγινε σύγκριση 6 διαφορετικών μελετών και συνολικά 501 ασθενείς με μη αλκοολική ηπατική νόσο στην οποία φαίνεται πως η βερβερίνη λειτουργεί βελτιώνοντας την ηπατική λειτουργία μέσω μείωσης των επιπέδων ALT και AST στον ορό του αίματος. Oι μεγάλες συγκεντρώσεις των ενζύμων αυτών στο αίμα δείχνουν την κυτταρική βλάβη σε επίπεδο ηπατοκυττάρων. Επίσης βελτιώθηκαν τα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα και τα επίπεδα γλυκόζης.

CURARTI® CURCUMIN COMPLEX: ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ

Τα τελευταία 50 χρόνια υπήρξε μεγάλη ερευνητική δραστηριότητα η οποία είχε επικεντρωθεί στην κουρκουμίνη. Η δραστική αυτή ουσία προκύπτει από τις ρίζες του κουρκουμά και έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία λόγω ισχυρών αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών δράσεων της. Πολλές μελέτες έδειξαν πως βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος σε μεγάλο βαθμό και έτσι έχει ανοσοδιεγερτικά και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Η Plameca παρέχει μια καινοτόμο λύση μέσω δημιουργίας του υδατοδιαλυτού, εύκολα αφομοιώσιμου συμπλόκου β-κυκλοδεξτρίνης και κουρκουμίνης. Η β-κυκλοδεξτρίνη είναι μια καλή ουσία η οποία «αγκαλιάζει» την κουρκουμίνη, αφήνοντας την να απορροφηθεί άμεσα. Λόγω της ανοσοδιεγερτικής δράσης της κουρκουμίνης, βελτιώνεται η ηπατική λειτουργία. Οι ηπατοπροστατευτικές αυτές δράσεις της έχουν αποδειχτεί σε πρόσφατη κλινική μελέτη, το 2017. 

ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ

Η αγκινάρα χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ιατρική λόγω των αποτοξινωτικών και πεπτικών της ιδιοτήτων. Το ξηρό εκχύλισμα της αγκινάρας έχει ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες λόγω της δράσης καθαρισμού ελευθέρων ριζών των πολυφαινολικών παραγώγων της ίπως η κυναρίνη. Η σιλυμαρίνη, που είναι το κύριο δραστικό συστατικό γαϊδουράγκαθου, έχει άμεση δράση στα ηπατικά κύτταρα ως ανταγωνιστής των ηπατοτοξικών παραγόντων. Τα αποτελέσματα που προκαλεί στον οργανισμό βασίζονται σε δύο μηχανισμούς δράσης: την τροποποίηση της εξωτερικής κυτταρικής δομής των ηπατοκυττάρων εμποδίζοντας έτσι την εισαγωγή ηπατοτοξικών παραγόντων στα κύτταρα και την διέγερση της αναγέννησης του ήπατος και της παραγωγής νέων ηπατοκυττάρων. Αυτά τα κύτταρα εμπλέκονται:

-Στη σύνθεση χολικών αλάτων, χοληστερόλης και φωσφολιπιδίων

- στην τροποποίηση, αποτοξίνωση και απέκκριση ενδογενών και εξωγενών ουσιών

-στο σχηματισμό και έκκριση χολής

ΔΕΣΜΟΔΙΟ

Αυτή η ουσία δρά εξομαλύνοντας τα επίπεδα των ενζύμων στο συκώτι και χαλαρώνοντας τους λείους μυϊκούς ιστούς βοηθώντας έτσι την ανάπλαση. Κλινικές έρευνες στην Γαλλία, Αγγλία και Καναδά απέδειξαν πως αναστρέφει τη δυσλειτουργία του ήπατος και προστατεύει το συκώτι κατά τη διάρκεια επεμβατικών θεραπειών (χημειοθεραπεία).

ΤΟ ΜΠΟΛΝΤΟ

Τα φύλλα του μπόλντο χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν αυτά τα στοιχεία. Προστατεύουν το ήπαρ από τοξίνες και διεγείρουν τη χοληδόχο κύστη. Συγκεκριμένα το μπόλντο αποτελεί ένα πανίσχυρο φάρμακο για την αντιμετώπιση ηπατίτιδας. Έχει στον φλοιό του διάφορα αλκαλοειδή με το βασικότερο να είναι η μπολντίνη. Επίσης λειτουργεί παράγοντας ένα αιθέριο έλαιο που περιέχει ευκαλυπτόλη, ασκαριδόλη και κυμόλη χαρίζοντας στο βότανο την ιδιαίτερη οσμή του. Ακόμη περιέχει μπολντογλυκίνη και φλαβονικά παράγωγα. Η μπολτίνη λειτουργεί τονώνοντας την πέψη και ιδιαίτερα την έκκριση χολής και ευθύνεται για την διουρητική και χολεκκριτική δράση του βοτάνου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή